Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Αποτελέσματα Διαμερισματικού Αγώνα (Α' & Β' Κατηγορίας) - Κομοτηνή 12/09/2010

Τα καλά:
Η διοργάνωση πολύ καλή. Τα παιδιά του ΣΚ.Ο.Κ. υπερέβαλαν εαυτόν. Δεν νομίζω κανένας να έχει παράπονο. Και φυσικά η προσφορά "αρτυμάτων" ανάμεσα στους δύο γύρους ήταν από τις κορυφαίες στιγμές. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει σε κάτι ταψιά με πορτοκαλόπιτες και λεμονόπιτες που κυκλοφορούσαν (καλά, μην φανταστείτε ότι πρόλαβαν να πάνε και μακρυά).

Η ευκαιρία που δόθηκε σε νέους (και όχι μόνο) τοξότες / τοξότριες με την συμμετοχή τους στο αναπτυξιακό σκέλος του αγώνα ήταν από τα πολύ θετικά σημεία. Μακάρι να επαναληφθεί.

Τα κακά:
Το εξής ΕΝΑ. Ισχυροί από δεξιά πλάγιοι άνεμοι, που δυσκόλευαν απίστευτα την βολή, για να μην αναφέρω την πτήση των βελών. Φυσικά αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γίνονται κουβέντες του ύφους "εγώ σημαδεύω δεξιά από το στόχο....ναι εκεί ανάμεσα στο στύλο και το δέντρο... ναι εκεί ακριβώς..." και άλλα τέτοια ευτράπελα. Κάτι ειπώθηκε για εμπειρία. Φυσικά και ήταν μεγάλη. Εγώ προσωπικά έγινα πολύ πιο έμπειρος γνωρίζοντας τώρα ότι του χρόνου στα 70μ. δεν κατεβαίνω χωρίς 40+ λίμπρες.

Τα (ανεπίσημα) αποτελέσματα είναι αυτά:


22 σχόλια:

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

Σάββα,
καλά τα πήγες,
οι λίβρες από μόνες τους δεν κάνουν το σκόρ. θέλουν και έλεγχο. Η Ψάρρα με 36# μεγαλούργησε. και πολλές άλλες κυρίες. πχ. N. Valleeva!!! πρώτα να κατανοήσεις το σώμα, το τόξο και το βέλος κα μετά να ανέβεις με μικρά βήματα και προσοχή...

Αλέξανδρος Ταυλίκος είπε...

Ναι, υπό συνθήκες in vitro. Όταν όμως βλέπεις το βέλος σου να ξεσέρνει σαν ξέφορτη μαούνα σε μελτέμι του Αυγούστου, έχει πλάκα μία, έχει πλάκα δύο, όταν φτάνεις στο βέλος Νο 72, το αστείο παραπάει.

Αλέξανδρος Ταυλίκος είπε...

...και φυσικά στην απαράμιλλη επίδοση μου έπαιξε σημαντικό ρόλο και η κατάσταση των νεύρων μου από όλη αυτή την "εμπειρία". Να μην κρυβόμαστε και πίσω από το δάκτυλο μας.

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

χαλαρά Αλέξανδρε..
χαλαρά... τα νευράκια τα πολλά, κανένα δεν βοήθησαν, τα λίγα είναι ίσως και ζητούμενο...

Αλέξανδρος Ταυλίκος είπε...

Αφού η συνεισφορά σου σ' αυτό το χώρο είναι πολύ εντονότερη έναντι άλλων που θα έπρεπε να δίνουν το καλό παράδειγμα, σου έστειλα πρόσκληση να γίνεις εκ των συγγραφέων εδώ. Θα ήταν μεγάλη χαρά μου αν την αποδεχόσουν.

savvas g είπε...

το΄πιασα το υπονοούμενο...
Και οι λίβρες μου νομίζω οτι είναι καλές

savvas g είπε...

Αλεξ που είναι οι φωτό οέο??
και αυτό με τον μαλακό στόχο (αν είναι αλήθεια -που για να το λες εσύ Μέλτο θα είναι)πρώτη φορά το άκουσα, πλάκα έχει

savvas g είπε...

Αν μας διαβαζει ο Τοχο το mail μου ειναι airsavasg@yahoo.gr
για το video με το πρωταθλημα ΑΜΕΕΑ

Αλέξανδρος Ταυλίκος είπε...

1) Υπονοούμενο από μένα για σένα Σάββα δεν υπάρχει.
2) Δεν είδες τον ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ Domino που ήταν στημένος?
3) Φωτό... καλή ερώτηση. Ελπίζω ότι το ΣΚ θα έχω το ψυχικό σθένος ν' ασχοληθώ.
4) Σήμερα το πρωί μαζέψαμε με τον Τόμμυ από το στρατόπεδο. Indoor πλέον, μιας και άλλος αγώνας 70μ. στην Β. Ελλάδα δεν θα γίνει.

Ανώνυμος είπε...

Savvas, τι αφορά το βίντεο ΑΜΕΕΑ στο οποίο αναφέρεσαι;

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

με τιμά η προσκλησή σου
αλλά, ουσιαστικά, δεν έχω να δώσω κάτι παραπάνω απ'αυτά που ήδη κάνω...
θα αρκεστείς -τε στα σχόλια... και στις αναρτήσεις μου...

με εκτίμηση
Μέλτος

Αλέξανδρος Ταυλίκος είπε...

Γιώργο Τοχοβίτη, σου έστειλα πρόσκληση. Κάνε ένα κόπο να ελέγχεις τα mail σου.

savvas g είπε...

ανώνυμε γίνε επώνυμος για να τα πούμε

Ανώνυμος είπε...

Ο ανώνυμος αποφάσισε να γίνει επώνυμος! Αποστόλης απο Λιτόχωρο (ο καροτσάτος συναθλητής ντε). Σάββα, είδα την καταχώρησή σου στο blog και υπέθεσα πως αναφέρεσαι στο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ - έτσι είναι η σωστή γραφή, θα σου εξηγήσω μετά γιατί- που έγινε στις 10-11 Ιουλίου στη Θέρμη. Εάν υπέθεσα σωστά, να σε ενημερώσω οτι ανέβασα το σχετικό αφιέρωμα στο youtube. Κάνε κλικ εδώ http://www.youtube.com/watch?v=VhSPSJSZk40 ή εναλλακτικά (αν δεν λειτουργεί το link) δώσε τις λέξεις-κλειδιά: para archery ΑμεΑ στο youtube. Είναι 3 δεκάλεπτα επεισόδια.
Μην ξεχάσεις να ενημερώσεις τον Γιάννη (τον coach), που είναι και συνεντευξιαζόμενος!
Χαιρετισμούς,

Αποστόλης

ΥΓ: Όσον αφορά την σύντμηση, η γραφή "ΑμεΑ" (με μικρό "με") είναι η πιο τίμια και αξιοπρεπής προσέγγιση. Αναφέρεται στην ουσία (Ά.τομα με Α.ναπηρία) και οι μ^%$#&ίες τύπου ειδικές ανάγκες, ειδικές ικανότητες, ειδικές δυνάμεις (ΛΟΚ,πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές,κ.τ.λ.) είναι περιττές. Τα (ξανά)λέμε.

Αλέξανδρος Ταυλίκος είπε...

"ΥΓ: Όσον αφορά την σύντμηση, η γραφή "ΑμεΑ" (με μικρό "με") είναι η πιο τίμια και αξιοπρεπής προσέγγιση. Αναφέρεται στην ουσία (Ά.τομα με Α.ναπηρία) και οι μ^%$#&ίες τύπου ειδικές ανάγκες, ειδικές ικανότητες, ειδικές δυνάμεις (ΛΟΚ,πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές,κ.τ.λ.) είναι περιττές. Τα (ξανά)λέμε."

Μ'αρέσεις Αποστόλη...

και μια και μπαίνεις στο blog, γιατί δεν εγγράφεσαι, να μπαίνουν τα σχόλια σου ΑΜΕΣΩΣ και να μην περιμένουν την (υψηλή) μου έγκριση?

savvas g είπε...

οκ Αποστόλη
συγνώμη για το λάθος
οσο για το video ήταν ιδέα του Γιάννη να μπούν στο blog αν συμφωνείς το προχωράμε .
Χαιρετισμους

Αλέξανδρος Ταυλίκος είπε...

θα το έκανα εγώ, αλλά το πλεονασμό όταν τα έχει ήδη "ανεβάσει" ο Κουμαριανός στο blog του (http://koumarianos.blogspot.com/2010/09/video-1-10-11-2010.html)

Δείτε τα από εκεί

Enippeas είπε...

Γειά χαρά παιδιά!
Σάββα δεν υπάρχει λόγος για συγνώμη, απλά διευκρίνησα την σωστή διατύπωση, η οποία είναι και η επικρατούσα. Όσο για το βίντεο, δεν υπάρχει κάτι για να συμφωνήσω.
Ήδη, όπως ανέφερε και ο Άλεξ, το ανέβασε ο Κουμαριανός και είναι στη διάθεση του καθενός για να το δεί, κατεβάσει ή ενσωματώσει στην ιστοσελίδα/ιστολόγιό του. Έχω όμως και φωτογραφίες της συγκεκριμένης διοργάνωσης που ευχαρίστως να σας τις στείλω, αφού πάρω το ΟΚ απο τον φωτογράφο & συναθλητή Ανδρέα.
Αυτάάά.
Τα λέμε,

Αποστόλης

Enippeas είπε...

Παλουκάρια καλημέρα!
Πήγε κανείς στο show της ΔΕΘ με την έφιππη τοξοβολία; Περιμένω εντυπώσεις και σχόλια (και καμιά φωτό καλά θα ήταν).

Αλέξανδρος Ταυλίκος είπε...

Και εγώ είδα κάτι σχετικό αλλά ξέρεις το πρόβλημα?

Ήταν στα πλαίσια της ΔΕΘ, η οποία έχει απαξιωθεί εντελώς, τουλάχιστον ως προς το ενδιαφέρον του κοινού, οπότε.... μπααα.

Enippeas είπε...

Γιατί έτσι ρε Άλεξ; Έχασε η ΔΕΘ τον χαρακτήρα του "πανηγυριού" που ίσως είχε παλιότερα;
Εγώ πάντως πήγα πέρσι με αντροπαρέα και περάσαμε πολύ καλά. Πολύ γέλιο, πολύ μπύρα (διαφόρων ποικιλιών) και φαΐ.