Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Αποτελέσματα Διαμερισματικού Αγώνα (Α' & Β' Κατηγορίας) - Σάπες Ροδόπης 05/02/2011

Τα αποτελέσματα του Διαμερισματικού αγώνα 2 x 18μ. στις Σάπες.



Τα πλήρη αποτελέσματα:

10 σχόλια:

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

καλά.... δεν μπορείτε να γράψετε δυο αράδες; σκέτα αποτελέσματα; πως να καταλαβουμε τι καταλάβατε; :-))

savvas g είπε...

άντε Αλέξης ξεκίνα

savvas g είπε...

Δεν πειραζει λοιπον αρχίζω εγώ...
έτσι αυτά ειναι τα αποτελέσματα του αγώνα (που οντως θέλει 3,5 σειρες για να γραφτει ολος)και περα απο ολα αυτα που εγραψε ο φίλος Μιλτος αυτο που καταλαβα εγώ ειναι πως παλι επεσα στην παγιδα ...στο να προσπαθω να γινω καλυτερος την τελευταια στιγμη, με αν το ένα και αν το αλλο, χωρις να με ρωταω τι εκανα για να αξιζω 10 ή 15 ποντους παραπανω απο την προηγουμενη φορα.Χαρηκα ομως με την χαρα καποιων που οι κοποι τους καρποφορησαν.Εγώ τι θελω απο την τοξοβολια θελω χαβαλε, θελω απλα να κανω φιλιες θελω να βλεπω τον εαυτο μου να γινετε καλυτερος μερα με τη μερα αγωνα τον αγωνα...(Μιλτο το μετανιωσα μετα οταν σου ειπα οτι το χωριο μου δεν εχει τιποτα να δεις,)

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

Σάββα,
χρόνια τώρα ακούω πάνω κάτω αυτά που λές "θελω χαβαλε, θελω απλα να κανω φιλιες θελω να βλεπω τον εαυτο μου να γινετε καλυτερος"
αλλά ο αγώνας είναι πόλεμος!!!
χαβαλέ και φιλές στο σύλλογό σου!!! όταν σταθείς στην γραμμή και σφυρίξει η κόρνα, απέναντι είμαι εγώ και σου ρίχνω!!! στα γεμάτα!!! είναι πολύ φιλικό αυτό; δεν νομίζω! αυτό έγραψα πρωί πρωί και στον Ενιππέα (http://pelion-archer.blogspot.com/2009/02/blog-post_11.html) ασφαλώς, λόγω απειρίας, δεν έχετε αυτήν ακριβώς την εικόνα, αλλά όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα...

:-)) καλό;

στην προπόνηση προσπαθείς να βελτιώσεις ότι μπορείς, και στον αγώνα, σβέλτα και χωρίς πολλά πολλά, να σκοτώσεις!!! αλλιώς κάτσε σπίτι σου που λέει και ο Αλέκος! μεθαύριο στην Αθήνα θα βγείς στην σέντρα με τον αντίπαλό σου για μονομαχία.... εκεί θέλοντας και μη θα το καταλάβεις... όταν δε βγείς και για shoot off, εκεί να δείς τι εστί βερίκκοκο!!! ένα βέλος!!!!

ένα βέλος μιά ζωή, που λέγανε και οι παλιότεροι....


μ' άρεσε που το ξανασκέφτηκες γαι την Πατρίδα -Βυρώνια. αλλά Σάββα το ξέρω καλά, κάθε τόπος έχει τα δικά του όμορφα, δυσδιάκριτα είναι σε μάτια αγροίκα και δόξα τον θεό, δεν έχω τέτοια...

καλέ βολές φίλοι μου

Αλέξανδρος Ταυλίκος είπε...

Ρε... το χοντρύνατε πολύ. Κι εγώ της άποψης του να κατεβαίνεις και να μετράει είμαι, αλλιώς κάνε οικονομία και τις βενζίνες, αλλά όχι κι έτσι.
Πσσσ... Σάββα, εν δυνάμη επίφοβο αντίπαλο βρήκαν και άρχισε ο ψυχο-πόλεμος. Μην μασάς !!!!

savvas g είπε...

Δεν ειναι το θεμα να μασησω η οχι,ετσι ή αλλιως εγω εχω καταλαβει γιατι εχω διαλεξει την τοξοβολια .Για μενα ο αντιπαλος δεν ειναι αυτος που ριχνει διπλα μου ή τρεις θεσεις μακρια μου αντιπαλος μου ειναι ο κακος ή καλος μου εαυτος αντιπαλος μου ειναι οι δυο κιτρινοι κυκλοι που προσπαθω να τους γεμισω τρυπες,δεν δινω δεκαρα για τους πρωταθλητες που κανουν τον μαγκα σε μενα και στους αλλους ''μικρους''γυρω του στο ελλ.πρωταθλημα και προσπαθουν να αποδειξουν κατι σε καποιους.Αρχισα τοξοβολια οπως αρχισα και ψαρεμα οπως και θα αρχιζα και οτιδοιποτε που δεν θα μου εδινε την ευκαιρια και την δυνατοτητα να κατηγορισω τον συμπαιχτη μου για την δικη μου κακη αποδοση και εχω και το κακο ελατωμα να μην μπορω να δω γυρω μου αυτα τα στραβα και κακα που συμβαινουν, μπορω ομως ακομα να χαρω με αυτα που κατωρθωνουν οι φιλοι που νομιζω οτι απεκτησα μεσα απο αυτο το αθλημα(χομπυ ηθελα να γραψω αλλα σε ντραπηκα Μιλτο..α! μ'αρεσουν οι παρατηρησεις διωρθονομαι)...

savvas g είπε...

Μιλτο :α)Βυρώνεια
β) ξαναδιαβασα το σχολιο.Χαβαλε θα κανω οπως το λες πριν την γραμμη αλλα πολεμος δεν ειναι ,και στα γεματα θα ριχνω στο κιτρινο,και αν ο αντιπαλος με κερδισει θα ειναι γιατι ΕΓΩ τον αφησα γιατι εγω δεν προπονηθηκα οσο επρεπε γιατι εγω....εγω...εγω...
εχω αποφασισει πια τουλαχιστον σε αυτα που μπορω να ελεγξω να κανω οτι θελω χωρις αγχος και κακο ανταγωνισμο
ισως και ο εξοπλισμος μου να θελει να πει κατι?

Μίλτος Ρηγόπουλος είπε...

ασφαλώς και δεν πιστεύω πως με παρεξήγησες! και εγώ χομπύστας δηλώνω σε κάθε ευκαιρία, και έτσι είναι, αφου δεν ζούμε απ'αυτό το πράγμα, μονο "διασκεδάζουμε" ο καθένας με τον τρόπο του. αλλά Σάββα, θα επιμείνω, πως δηλαδή ο αγώνας είναι ένας πόλεμος. τρύπες στο χαρτί κάνεις και στο σπίτι σου. και με περισσή άνεση μαλιστα. και οπως ακούω δώθε κείθε και με πολύ καλά σκόρ. αλλά μόλις σφυρίξει η κόρνα, πως πέφτουν ως δια μαγείας; απ' τον φόβο του πολέμου - "θανάτου" Σάββα. αν δεν τα παρατήσεις και χοντρήνει το πετσί σου και γίνεις καπνισμένη παλιοσειρά, θα κάνεις ίδιο σκορ, αγώνα προπόνηση.

αλλά αυτές είναι κουβέντες που γίνονται σ'ένα τραπέζι καλύτερα...

Αλέξανδρος Ταυλίκος είπε...

.... κάνε εσύ ένα διασυλλογικό στο Βόλο και σου λέω εγώ για τραπέζια. Ειδικότης μου οι αμπελοφιλοσοφίες. Και όσο ανεβαίνουν τα γράδα, η διανόηση εκτοξεύεται.

savvas g είπε...

περιμενω με αγωνια... και οπως ειπα μ'αρεσουν οι παρατηρησεις διορθώνομαι